Twitter'da Artık Videolar Direkt İndirilebilecek!

Twitter X Logo

Şu sıralar büyük bir değişim ağından geçen Twitter, daha doğrusu artık yeni adıyla X, bildiğiniz üzere, paylaşılan videoları doğrudan indirebilme gibi bir özelliğe sahip değildi. X üzerinde paylaşılan videoları, üçüncü taraf uygulamalar yoluyla indirebiliyorduk. Artık bu durum tamamen değişiyor! Elon Musk'ın yaptığı açıklamaya göre, X (Twitter) üzerinde paylaşılan videolar, artık doğrudan indirilebilecek!

Twitter Video İndirmek

Twitter, Elon Musk'ın sahipliğine geçtiğinden beri köklü değişimler geçirmeye başladı. Bu değişimler yalnızca Twitter bünyesinde çalışanların işten çıkarılmasıyla sınırlı kalmadı; bir dizi kurallar, yeni getirilen özelliklerin yanında, Twitter'ın yıllardır alışık olduğumuz logosuyla beraber adı da değişti. Hepimizi asıl şaşırtan değişiklik, logonun ve ismin değişmesi oldu. Bir mikro blog servisi olarak, ülke gündemini yakından takip eden kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği Twitter, artık X olarak macerasına devam ediyor. Bunun yanında, X'in daha önce sahip olmadığı birçok özellik de hayata geçiriliyor. Bunlardan bir tanesi, X üzerinde paylaşılan videoların direkt indirilmesi...

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Elon Musk, videoların artık doğrudan indirilebileceğini dile getirdi ancak bunun için, videoyu paylaşan kişinin, öncelikle buna izin vermesi gerektiğini vurguladı. Yani, beğendiğiniz bir videoyu indirmek ister iseniz, videoyu paylaşan kişinin, "videonun indirilmesine izin vermesi" gerekiyor. Tek şart bu da değil!

Twitter X - Elon Musk

Beğendiğiniz bir videoyu indirebilmek için, Twitter Blue aboneliğine sahip olmanız gerekiyor. Elon Musk'ın, Twitter Blue aboneliğine üye kazandırabilmek için bundan çok daha fazlasını yapması gerekiyor gibi zira, insanlar doğrudan olmasa bile üçüncü taraf uygulamaları kullanarak da videoları indirilebilir. Web kullanıcıları, aylık 8 dolar ödeyerek Twitter Blue aboneliğinin özelliklerinden yararlanabiliyorlar. Eğer Android ve iOS üzerinden abonelik almak isterseniz fiyat 11 dolar. Tercih sizin!

Daha yeni Daha eski