Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'in Depolama ve Renk Seçenekleri Belli Oldu!

Samsung Galaxy Z Fold 5

Çinli dev teknoloji şirketi Samsung, 26 Temmuz'da Galaxy Unpacked etkinliği düzenleyecek ve bu etkinlikte merakla beklenen, yeni katlanılabilir telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5'i tanıtacak. Ancak etkinliğe günler kala, Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip 5'in depolama kapasiteleri ve renk seçenekleri belli oldu!

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Galaxy'nin yeni nesil katlanır telefonları, müthiş depolama seçenekleri ile öne çıkıyor. Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5, eşsiz renkleriyle de, hiç şüphesiz ki, etkinliğin dikkat çeken ürünlerinden olacak.

Samsung Galaxy Z Flip 5

Galaxy Z Fold; bej, buz mavisi ve phantom black (siyah) renk seçenekleriyle gelirken; cihazın depolama alanı, 256 GB ile başlayıp, 512 GB ve 1TB depolama alanları ile devam edecek ve satışa sunulacak.

Galaxy Z Flip 5; grafit, krem, lavanta, nane yeşili renk seçenekleri ile kutudan çıkarken; cihaz, 128 GB ve 256 GB depolama alanlarına sahip olarak vitrinde yerini alacak.

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Samsung'a özel olan renklerin, yalnızca Samsung'un çevrimiçi mağazalarından temin edilebileceği dile getiriliyor. Ek olarak telefonların satışa sunulacağı tarihin 12 Ağustos ile 18 Ağustos tarihleri arasında olabileceği konuşuluyor, en uzak tarih olarak ise 22 Ağustos işaret ediliyor.

Cihazlar, ön siparişe açıldığında Samsung çevrimiçi mağazaları, internet sitesi ve perakende satış yerleri gibi alanlarda belirli bir ücret ödeyerek ön siparişle alınabilecek ve Samsung, ön sipariş veren kullanıcılara bazı avantajlı hediyeler sunuyor olacak.

Galaxy Unpacked etkinliği Kore'den, resmi internet sitesinden canlı olarak yayınlanacak, takip etmek ister iseniz aklınızda bulunsun.

Daha yeni Daha eski