Enpara, Enpara Bank A.Ş Oldu! Enpara Kullanıcıları Bu Değişiklikten Nasıl Etkilenecek?

Enpara

Enpara, Enpara Bank A.Ş oldu! Enpara.com olarak faaliyetlerine QNB Finansbank’tan bağımsız ve ayrı bir tüzel kişilik altında devam eden dijital, bireysel bankacılık anlayışına sahip olan kuruluş; yalnızca bağımsız ve tüzel kişilik olarak da değil, ayrı bir banka mevduatı oluşturmak için de, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) başvuruda bulunmuş idi. Resmi gazetede de yayımlanan karara göre, BDDK, Enpara.com'un başvurusunu kabul etti! Enpara.com, artık bir banka olarak, Enpara Bank A.Ş bankası olarak yoluna devam edecek!

Enpara Bank A.Ş

Enpara.com'dan yapılan açıklamaya göre, Enpara.com; QNB Finansbank’tan ayrılarak, bundan böyle yoluna QNB Grup’un Türkiye’deki 2. mevduat bankası olarak devam edecek. Elbette, hala atılacak çok adım var. Enpara.com, yasal ve teknik olarak yerine getirilmesi gereken birçok prosedürün, 1 sene gibi bir zaman alacağını öngörüyor.

Peki, Enpara.com müşterileri bu değişiklikten nasıl etkilenecek? Merak edilen en önemli soru bu! Mevcut Enpara.com müşterilerinin merak edebileceği soruların cevaplarını madde madde yazarak, sizlerle de paylaşalım!

Enpara Logosu

Enpara.com Müşterileri Bu Değişiklikten Nasıl Etkilenecek?

  • Enpara.com, bankacılık anlayışında, müşterilerine daha önce sunduğu faydalarda en ufak bir değişikliğin olmayacağını dile getirdi.
  • Marka adı, yine Enpara.com olarak kalacak.
  • QNB Finansbank ile yapılacak iş birliği kapsamında, QNB Finansbank Şubelerini ve ATM'leri yine ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.
  • Enpara Bank A.Ş veya Enpara.com dijital bankacılık anlayışı ile faaliyetini sürdürecek, fiziksel bir şubesi olmayacak.
  • IBAN numaraları, banka kodu değiştiği için mecburen değişecek, ancak bu süreçte kullanıcıların hiçbir sıkıntı yaşamaması için gerekli adımlar titizlikle atılacak.
  • Kredi kartı kullanımlarında, hem Enpara.com hem de QNB Finansbank kredi kartlarını kullananlar, kredi kart limitlerini, tercihleri doğrultusunda iki banka arasında paylaştırabilecek.
  • Enpara Bank, QNB Grup bünyesinde faaliyetini sürdürmeye devam edecek.
Daha yeni Daha eski