Samsung Galaxy F34 5G, 4 Ağustos'ta Hindistan'da Satışa Çıkacak

Samsung Galaxy F34 5G

Samsung, Galaxy F34 5G akıllı telefonunun Hindistan'daki lansman tarihini duyurdu. Cihaz bu hafta ülkede piyasaya sürülecek. Güney Koreli marka, gelecek cihazın ana özelliklerini açıklayan bir mikro sitesini yayınladı. Cihazın e-ticaret platformunda da satışa sunulacağı doğrulandı.

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Samsung Galaxy F34 5G'nin, Hindistan'da 4 Ağustos yani Cuma günü piyasaya sürülecek. Ayrıca, markanın aynı tarihte Crystal Vision 4K akıllı televizyonları da ülkede piyasaya sürülecek.

Samsung ayrıca cihazın fiyatının 17,000 Hindistan Rupisi'nin (207 dolar) altında olacağına da işaret etti. Akıllı telefon, siyah ve mistik yeşil renk seçeneklerinde sunulacak.

Samsung Galaxy F34 5G Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Su damlası çentikli ve kalın alt çeneye sahip 6.5 inç sAMOLED bir ekran içerecek olan Samsung Galaxy F34 5G, ekran özelliği olarak FHD+ çözünürlüğü, 120Hz yenileme hızı, 1,000 nit pik parlaklık ve Gorilla Glass 5 koruması sunuyor.

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Kamera tasarımı açısından, akıllı telefonun arka panelinde üç dikey olarak sıralanmış sensör bulunuyor. Cihazda 50MP OIS özellikli ana sensör yer alacak. Ayrıca akıllı telefon gücünü 6,000 mAh bataryadan alacak.

Samsung, Galaxy F34 5G'nin dört yıl işletim sistemi güncellemesi ve beş yıl süreyle de güvenlik yamaları alacağını doğruladı.

Daha yeni Daha eski