Dünyanın Üç Katlı İlk Limuzin Otobüsü Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus

Dünyanın ilk üç katlı limuzin otobüsü geçtiğimiz haftalarda Pakistan'da tanıtıldı. First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus olarak adlandırılan otobüs, Dünyada üç katlı, yatak ranzalı tek otobüs olma özelliğini taşıyor. Tasarımı ve özellikleri ile dikkat çeken üç katlı otobüsün zemin katında her biri kendi kapısına sahip altı tane VIP odası, koltuğu bulunuyor.

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

VIP koltukları kısmında, stereo sistemine sahip bir TV seti, bir buzdolabı, masa, şoförle iletişim kurabilmek için ise bir telefon bulunuyor. Daha rahat ve daha özel bir yolculuk deneyimi için VIP alanları tercih edilebiliyor.

Üç Katlı Limuzin

İkinci ve üçüncü katlar ise bu kadar lüks değil. Kendinize ait bir alan yok, hemen yanınızda yolcular oturabiliyor. Ancak dilerseniz kişisel mahremiyet için bir perde ile kendinizi izole edebiliyorsunuz. Otobüs içerisinde mini bir mutfak barı bulunuyor ve arka kısımda yemekler pişirilip yolculara ikram ediliyor. First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus, Pakistan'ın başkenti olan İslamabad'dan Quetta şehrine yolcu taşıyor ve bu yolculuk yaklaşık 10 - 12 saat sürüyor.

First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus Fiyatı

First Class Triple Decker Sleeper Limousine Plus, üç katlı otobüse dileyen herkes binebiliyor ancak bunun için 3.000 Pakistan rupisini gözden çıkarmak gerekiyor. Tasarımı ve konforu ile dikkatleri üzerine çeken üç katlı limuzin otobüsünün tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski