Realme C51 Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı!

Realme C51

Bütçe dostu akıllı telefon modelleriyle öne çıkan Realme, yeni Realme C51 modelini tanıttı. İşte giriş seviye telefonun özellikleri ve fiyatı!

Geçtiğimiz haftalarda Hindistan pazarında Realme C53'ü tanıtan şirket, bu kez Tayvan'da Realme C51'i vitrine sundu. Giriş seviyesinde konumlandırılan akıllı telefon, oldukça ucuz fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Realme C51 Özellikleri

Akıllı cihaz, uygun fiyatına rağmen, neredeyse orta seviye amiral telefonların özelliklerini taşıyor. 6.7 inç geniş, HD+ çözünürlük, 90 Hz yenileme, 560 nit tepe parlaklık ve IPS LCD ekranına sahip olan Realme C51, 4 GB Ram ve 64 GB depolama alanı ile kutudan çıkıyor. Depolama alanı microSD ile 2TB'a kadar artırılabiliyor. iPhone 14 Pro’nun dinamik adasına benzer çentikli tasarımıyla dikkat çeken cihaz, kaputun altında, yakın zamanda Hindistan'da duyurulan Realme C53 modeline güç veren UNISOC T612 ile donatılmış durumda.

5000mAh şarj kapasitesiyle birlikte, 33W SuperVOOC hızlı şarj özelliğini beraberinde getiren akıllı telefonun arka yüzünde derinlik sensörü ile birlikte 50MP ana kamera, ön yüzünde ise 8MP selfie kamerası yer alıyor. Cihazın parmak izi okuyucusu ise yan tarafına entegre edilmiş.

Realme C51 Özellikleri - Fiyatı

Realme C51 Fiyatı

Bütçe dostu akıllı telefon modelleri pazarında öne çıkan Realme'nin yeni modeli Realme C51, Tayvan'da 127 dolara satışa çıkıyor. Akıllı telefon almak isteyen ancak fiyatların pahalılığından şikayetçi olanlar için Realme C51 iyi bir tercih olabilir. Ancak ilgili cihaz, şu an için 25 Temmuz'da Tayvan'da satışa çıkıyor. Çok yakında Türkiye'ye de gelecektir diye düşünüyoruz.

Daha yeni Daha eski