Google'ın Dosya Paylaşım Uygulaması Nearby Share, Resmi Olarak Duyuruldu!

Dosya Paylaşım Uygulaması Nearby Share

Google'ın, Windows işletim sistemini kullanan PC'ler için, Android cihazlar ile dosya paylaşımını kolaylaştıran Nearby Share, resmi olarak duyuruldu. Beta sürümünde olan ilgili özellik, nihayet kararlı bir sürümle herkesin kullanımına açıldı!

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Nearby Share, şimdiden milyonlarca kullanıcının cihazında yer aldı ve yine milyonlarca dosya aktarımı yapıldı. Beta sürümünde olmayan birçok özellik, kararlı sürümde kullanıma sunuldu. Dosya aktarımının ne kadar sürede tamamlanacağını gösteren bir bildirim ekranı ile dosya türü ve dosyanın kaydedileceği konumun gösterilmesi gibi özellikler beta sürümünde yoktu, ancak artık var.

Nearby Share İndir

Ayrıca Google, Windows PC'lerde Nearby Share'i kullanabilmek için üreticilerle işbirliği sağlamaya çalışıyor. Hatta, gelecekte bazı bilgisayar sistemlerinde Nearby Share kurulu olarak bile gelebilir. Bu bağlamda HP Dragonfly Pro bilgisayarı, Nearby Share kurulu olarak gelecek.

Nearby Share'i kullanmak için, Windows 10 ve üzeri işletim sistemine sahip olmak gerekiyor. Bilgisayar ise 64 bit olmalı. ARM desteklenmiyor ve dosya aktarımı için Bluetooth, Wi-Fi ve Ethernet bağlantısının açık olması yeterli. Ancak, tıpkı Bluetooth paylaşımında olduğu gibi, cihazlar arasında belirli bir mesafe olması gerekiyor. Bu mesafe ise 5 metreyi aşmamalı. {alertSuccess}

Google'ın yeni dosya paylaşım uygulaması Nearby Share'i aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

İndir: Nearby Share

Daha yeni Daha eski