YouTube Premium Aboneliği Zamlandı!

YouTube Premium Üyelik

YouTube; reklamları kaldırma, çevrimdışı video izleme, arka planda oynatma vb. gibi özelliklere sahip olan YouTube Premium'a, sessiz sedasız uyguladığı zamla dikkatleri üzerine çekti. Tespit edilen güncel bir fiyat listesine göre ABD'de; öğrenci, bireysel abonelik paketlerine zam yapan YouTube, aile ödemeleri planını ise eski tarifesinde bıraktı.

YouTube Premium Aboneliği Zamlandı

YouTube, aynı zamanda, videoları reklamsız izlemeye olanak sağlayan reklam engelleyicileriyle de mücadele etmeye çalışıyor. Bazı kullanıcılar, reklam engelleyicileri devre dışı bırakmadıklarında, Youtube'da video oynatmalarını engelleyen bir pencere ile karşılaştıklarını dile getirdi. Şirket ise, reklamların, YouTube'un ücretsiz kalmasını sağlayan önemli bir sponsor olduğunu belirtiyor.

YouTube Premium abonelik ücretlerine baktığımızda ise, öğrenci aylık abonelik fiyatının; 6,99 dolardan, 7,99 dolara yükseldiğini görüyoruz. Bireysel abonelik ücreti ise; 11,99 dolardan, 13,99 dolara yükselirken; aile ödeme planı ise, 22,99 dolarda kalmaya devam ediyor. Resmi bir açıklama yapılmadığı için, fiyatların aylık ödemelere nasıl yansıyacağı ise merak konusu.

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Daha yeni Daha eski