Ultra Premium TV Deneyimi: Samsung'un 100.000 Dolarlık Televizyonu

Samsung Micro LED TV

Samsung, Güney Kore'de yepyeni bir teknoloji harikası olarak 89 inçlik bir Micro LED TV'sini piyasaya sürdü. Bu şaşırtıcı televizyon, 100.000 dolarlık fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Samsung En Pahalı Televizyon: Micro LED TV

Samsung, daha önce Çin'deki AWE 2023 fuarında sergilediği bu yenilikçi modeli şimdi kendi ana vatanında satışa sunuyor. Samsung MNA89MS1BACXKR adındaki bu televizyon, 130 milyon won'a, yani 100.000 doların biraz üzerine fiyatlandırılmış durumda.

Televizyonun en çarpıcı özelliği, yüksek kullanım ömrü, verimlilik ve performans sunan yenilikçi Micro LED teknolojisine sahip olması. 4K çözünürlük ve HDR10, HDR10+ desteğiyle birleşen panel, etkileyici 2.000 nit parlaklık değeriyle adeta göz kamaştırıyor.

Samsung En Pahalı Televizyon

Samsung MNA89MS1BACXKR modeli, 6.2.2 kanallı 100W ses sistemiyle donatılmış. Ayrıca Dolby Atmos, OTS Pro ses ve video izleme teknolojileriyle birlikte AVA akıllı ses yönetimi ve TV ile stereo sistemin uyumlu ses çıkışını sağlayan Q-symphony teknolojisini de destekliyor.

Altı adet HDMI bağlantı noktası ve iki adet USB portu, televizyonun kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamasını sağlıyor. Samsung Electronics Kore Başkan Yardımcısı Taehwan Hwang, 89 inçlik modelden başlayarak Micro LED serisini 76, 101 ve 114 inçlik modellerle genişletme planları olduğunu da açıkladı.

Daha yeni Daha eski