Threads İlk Büyük Güncellemesini Aldı! Beklenen Özellikler Geldi mi?

Threads Logo

Meta tarafından kullanıcılara sunulan Instagram tabanlı metin uygulaması olan Threads, yayınlandığı ilk günden bu yana popüler uygulamaların arasında yer almayı başardı. Elde ettiği başarının yanı sıra, Twitter'a benzerliği ile de tepkileri üzerine çeken Threads, ilk büyük güncellemesini aldı.

Instagram'a entegre edilmiş bir şekilde kullanılan Threads, ne yazık ki henüz DM, gönderi düzenleme gibi özellikleri hala içerisinde barındırmıyor. Ancak yayınlanan güncelleme ile birlikte birçok yenilik uygulamaya eklenmiş bulunuyor.

Threads Güncellemesi

Meta'dan, Cameron Roth tarafından paylaşılan güncelleme listesine göre Threads; takip edilmeyen kullanıcıları takip edebilme, takipçi listesini görüntüleme, dokunulabilir reposter etiketleri, etkinlik akışında iyileştirmeler, IG takipçilerini görme vb. yenilikler içeriyor. Birkaç çökme ve hata düzeltmesi de yapılan Threads için yayınlanan güncelleme, şu an iOS kullanıcılarında görülüyor olsa da çok yakında Android kullanıcıları için de yayınlanıyor olacak.

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Muhtemelen, güncelleme gelmiş bile olabilir. Uygulamayı yeniden açıp kapatabilir ya da Google Play veya Apple Store'da güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. Elbette Threads, çok yeni bir sosyal ağı uygulaması, bu nedenle bu tür güncellemeleri daha çok alacağız gibi.

Daha yeni Daha eski