Tekken 7 ve Tekken 8 Grafik Karşılaştırması (Video)

Tekken 8 ve Tekken 7

Bandai Namco, Tekken 8'in ilk Kapalı Beta aşamasını başlattı. Bu yeni oyun ile Tekken 7 arasında erken grafik video karşılaştırması yayınlandı. Paylaşılan videoda iki oyundaki tüm karakterlerin 3D modelleri karşılaştırılıyor ve yeni Tekken oyunundan grafiksel geliştirmeleri görmek mümkün.

Oyun motoruna bakacak olursak; Tekken 7, 2017'de Unreal Engine 4 kullanılarak piyasaya sürüldü. Tekken 8 ise Unreal Engine 5 motoruyla geliştirildi ve çıkış tarihi henüz net değil.

Tüm karakterlerin Tekken 8'de daha iyi göründüğü açıkça görülüyor. Ancak, "Yeni Nesil" etkisi pek hissedilmiyor. Oyun, daha çok yükseltilmiş bir versiyon gibi duruyor ve aydınlatma açısından Tekken 8'in tanıtım fragmanındaki etkileyici görüntüleri sunamıyor.

Tekken 8 ve Tekken 7 Grafik Karşılaştırması

Tekken 8'deki karakterlerin daha iyi saç ve cilt detaylarına sahip olduğu göze çarpıyor. Ancak kumaş ve saç fiziklerinin hayal kırıklığı yarattığı belirtiliyor. Ayrıca, su efektleri de yetersiz bulunuyor.

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Nihai sürümde grafiksel olarak büyük bir fark beklemek pek gerçekçi görünmüyor. Tekken 7'nin zamanla geliştiği, ancak bazı durumlarda arcade versiyonunun daha iyi göründüğü belirtiliyor.

Yayınlanan erken grafik karşılaştırmasını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Tekken 7 ve Tekken 8 Erken Grafik Karşılaştırması

Daha yeni Daha eski