Netflix Hesap Paylaşımını Tamamen Bitiriyor!

Netflix Logosu

Netflix, hesap şifresi paylaşımını artık tamamen bitiriyor! Çevrimiçi dijital içerik platformu Netflix, bir dönem için kullanıcıların hesap paylaşımına olumlu bakıyordu. Ancak rakip platformların öne çıkması, Netflix abonelik ücretlerinin artışı ve ortak hesap kullanımı nedeniyle geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde bir milyondan fazla abone kaybı yaşayan platform, yeni bir test başlatmış ve sınırlı sayıda ülkelere hesap paylaşımını yasaklamış idi.

Netflix Hesap Paylaşım Dönemi Sona Eriyor

Netflix Hesap Paylaşımı

Alınan sonuç olumlu olmalı ki Netflix, hesap paylaşımını artık tamamen bitirmeyi hedefliyor! Hesap paylaşımına getirilen sınırın ardından abonelik şirketi, kullanıcı sayısının yaklaşık 6 milyon kadar artığını dile getirdi. Bu da demek oluyor ki Netflix içeriklerinden vazgeçemeyen ancak kendine ait bir hesabı olmayan gizli ortak hesap kullanıcıları, bireysel hesaplar oluşturuyor. Baktığımız zaman Netflix'in bu hamlesi, istenilen sonuca ulaşılmasını sağlamış gibi görünüyor. {alertInfo}

Portekiz, Kanada, Yeni Zelanda, İspanya ve ABD dahil olmak üzere birçok ülkede ortak hesap paylaşımını kısıtlayan şirket, bir dizi ülkeyi de bu çerçeveye eklemiş durumda. Türkiye'deki aboneler de e-posta almaya başladı. Ortak hesap sınırlamasına giden Netflix, şifre paylaşımı yapmak isteyen kişileri ek olarak ücretlendiriyordu. Bakalım işler bu sefer nasıl ilerleyecek? Orantı bu yönde giderse Netflix'in abone sayısı daha da artabilir. Bu da abone kaybı nedeniyle yaşanılan ticari sıkıntıları giderebilir. Elbette bu yalnızca bir yorum!

Daha yeni Daha eski