Renault, Türkiye'de Garantili İkinci El Otomobil Satış Dönemini Başlatıyor!

Renault Garantili İkinci El Otomobil Satışı

Otomobil almak artık daha mümkün, daha az maliyetli ve daha güvenli olabilir! Özellikle fiyatların pahalılığından dolayı otomobil almak isteyen kişiler, temiz, kaliteli ve fazla yıpranmamış ikinci el otomobillere yöneliyor, biliyorsunuz. Ancak ikinci el otomobil alımlarında, çoğu zaman göründüğünden daha fazla sorunlar çıkabiliyor. Bu bağlamda Renault, Türkiye'de fabrika çıkışlı ikinci el otomobil satışı dönemini başlatma kararı aldı!

Renault Refactory

2022 yılında garantili ikinci el otomobil çalışmalara başlayan Renault, Renew ve Refactory projelerini duyurarak, resmen hizmete başladıklarını dile getirdi. Türkiye'de toplamda 56 noktada hizmet veren Renault'un, Fransa Flins ve İspanya Sevilla fabrikalarından sonra, Bursa'daki Oyak Renault fabrikası da, 2. el otomobil yenileme merkezi 'Refactory' projesiyle faaliyete başladı.

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Refactory'de yenilenen ikinci el otomobiller, Türkiye'nin 56 noktasındaki 'Renew' bayilerinde satışa çıkacak ve araçlar 2 yıl garantili olacak. Refactory projesinde; test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımı gibi hizmetler sunacağını dile getiren şirket, otomobillerin boya işlemleri ve detaylı temizliğinin de bu işlemlere dahil edileceğini açıkladı. İlk etapta, Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerini revize ederek alıcılarına sunacak olan Renault, Renew bayilerinden, bu araçların kaliteli bir hizmet anlayışı ile satışını gerçekleştirecek.

Daha yeni Daha eski