Telegram'a "Hikayeler" Özelliği Geldi! Ancak Hemen Sevinmeyin!

Telegram

WhatsApp'ta yaşanan güvenlik açığı ihlali nedeniyle büyük bir kullanıcı geçişi yaşayan Telegram, hayata geçirildiği günden bu yana, popülerliğinden hiçbir hız kaybetmeden gelişmeye devam ediyor! Bu bağlamda, birçok sosyal medya uygulamasında görmeye alışık olduğumuz "Hikayeler" özelliği, nihayet Telegram'a da gelmiş durumda. Artık Telegram kullanıcıları, hesaplarında, "hikaye" paylaşımları yapabilecek.

Telegram Hikayeler

Ancak, ne yazık ki bu özellik yalnızca Telegram'ın ücretli kullanıcılarına açık olacak. Halihazırda, ücretsiz Telegram hesabı kullananlar bu özellikten faydalanamıyor. Hikayeler özelliği, sosyal medya platformlarında, özellikle sık sık gönderi paylaşmak istemeyen kişiler için tercih edilen bir gönderi paylaşma yöntemi. 24 saat süreyle yapılan paylaşımlar, bu sürenin sonunda kaldırılıyor. Haliyle, sosyal medyada sık vakit geçiren kişiler, hikayeler özelliğini kullanmayı seviyor.

Telegram Hikayeler Özelliği

Telegram kullanıcılarının yarısından fazlası, ilgili özelliğin Telegram'a da gelmesi yönünde geri bildirimlerde bulunuyordu. Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, "hikayeler" özelliğinin zaten birçok platformda var olmasından dolayı tercih etmediklerini ancak gelen yoğun talepler neticesinde değerlendirmeye aldıklarını belirtti. Tamamen kullanıcının taleplerine göre gelişmiş özelliklere imza atan şirket, bir talebi daha yerine getirerek "hikayeler" özelliğini hayata geçirmiş oldu.

{getCard} $type={post} $title={İlginizi Çekebilir}

Ancak, Telegram'da hikayeler özelliğini kullanabilmeniz için Premium aboneliğine sahip olmanız gerekiyor. Bu biraz üzücü olabilir. Elbette, Premium aboneliğine sahip kullanıcılar hikayeler özelliğinin yanında, birçok ayrıcalıktan da faydalanıyor. Örneğin; reklamsız olarak uygulamayı kullanma, dosya paylaşım limitinin artırılması, özel temaların kullanılabilmesi gibi birçok özellik Premium aboneliğinin içerisinde yer alıyor. Eğer Telegram'ı sık kullanan birisi iseniz, Premium aboneliğini tercih edebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski